© copyright 2013, Disclaimer
Powered by Pelvitec
Sitemap

EMDA logo
EMDA
ga naar de Nederlandstalige site
go to the English site
Optimale behandeling van oppervlakkige blaastumoren.
verpleging aan bed patient

Hoe effectief is de EMDA-behandeling?De effectiviteit dient te worden aangetoond door middel van wetenschappelijke publicaties. Indien u op de onderstaande links klikt, vindt u leesbare resultaten van enkele gepubliceerde publicaties.
gemiddeld aantal maanden dat de kankercellen terugkomen met en zonder emda
percentage patienten waarbij kankercellen binnen 7 jaar terugkomen
The Lancet Oncology, Sep. 2011, Di Stasi et al, Electromotive instillation of mitomycin immediately before transurethral resection for patients with primary urothelial nonmuscle invasive bladder cancer: a randomised controlled trial. 7 year follow-up, 352 patients
grafiek percentage patienten ontwikkelen agressieve vorm kanker
grafiek percentage patienten welke binnen 7 jaar overlijden aan blaaskanker
The Lancet Oncology, 2006, Di Stasi et al, Sequential BCG and electromotive mitomycin versus BCG alone for high-risk superficial bladder cancer; a randomised controlled trial. 7-8 year follow-up, 210 patients

De effectiviteit.

1. De effectiviteit van EMDA bij patiŽnten met een vorm van blaascarcinoom dat een 'gemiddeld risico' heeft op terugkeer en verslechtering van de tumor. Studie uit 2011 (Lancet Oncology)

2. De effectiviteit van EMDA bij patiŽnten met een vorm van blaascarcinoom dat een 'hoog risico' heeft op terugkeer en verslechtering van de tumor.
Studie uit 2006 (Lancet Oncology)

3. De effectiviteit van EMDA bij patiŽnten met een vorm van blaascarcinoom dat een 'hoog risico' heeft op terugkeer en verslechtering van de tumor.
Vervolg van de studie uit 2006 (Abstract AUA 2012)

4. De effectiviteit van EMDA bij patiŽnten met een vorm van blaascarcinoom dat een 'hoog risico' heeft op terugkeer en verslechtering van de tumor. Studie uit 2016 (Journal of Urology)

Download de volledige publicaties:
studie 1, studie 2, studie 3, studie 4. (Er zijn geen publicaties bekend waarin de effectiviteit van EMDA ter discussie wordt gesteld).